O nama

Škapina D.O.O. predstavlja jednog od vodećih proizvođača hidrauličkih i pneumatskih uređaja i opreme. Pored prodaje možemo Vam ponuditi svu neophodnu stručnu pomoć u projektovanju instalacija, odabiru i montaži odgovarajućih komponenti.

 

U pneumatici Škapina D.O.O. razvija i proizvodi komponente i sisteme za manipulativnu tehniku, automobilsku, prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku, elektronsku industriju, itd. Primenom novih tehnologija, konstrukltivnih inovacija, novih materijala i visokim stepenom integracije elektronike postižu se optimalne funkcionalne i montažne karakteristike naših komponenti i sistema.Vrhunski kvalitet i visoka pouzdanost doveli su Bosch Rexroth AG u poziciju globalnog ispručioca pneumatike. 

Proizvodi nekada poznati pod imenom: Wabco Westinghouse, Mecman AB,Mannesmann Rexroth sada se sada ujedinjeni u novu robnu marku ...

Firma Škapina D.O.O. je odabrana za strateškog partnera za projektovanje, prodaju i plasman na teritoriji koju pokrivaju Srbija, Crna Gora i Makedonija.

Sa sistemskim rešenjima iza kojih stojimo i našom svakodnevnom podrškom nadamo se da ćemo Vam pomoći da brže i lakše razvijate svoje proizvode i održavate svoje proizvodne linije.Vlado Škapina

dipl.inž.maš.